Ενημέρωση
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΛΑΡΙΣΗΣ - ΑΘΗΝΩΝ
Την Δευτέρα 23/09/2024 πρόκειται να ξεκινήσουν εργασίες αποκατάστασης προβλημάτων στο δίκτυο ομβρίων, επί της οδού Λαρίσης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λάρισα, μεταξύ των οδών Αλαμάνας και Νεαπόλεως.
Για τις ανάγκες κατασκευής του έργου, η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση την Λάρισα, θα ακολουθεί την οδό Αλαμάνας και θα επανέρχεται στην οδό Λαρίσης μέσω της οδού Νεαπόλεως.
Οι εργασίες θα εκτελεστούν από την ΛΕΩΝ ΑΤΕ, στο πλαίσιο του έργου «Νο 124-Συντήρηση και απόφραξη δικτύων αποχέτευσης».
Πρόσφατες ανακοινώσεις
-
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΕΧΩΝΙΑ
-
ΕΚΤΑΚΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑΤΙΚΑ
-
ΕΚΤΑΚΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ
-
«Παρακολούθηση Θαλάσσιου και Αέριου Περιβάλλοντος στον Ευρύτερο χώρο Διάθεσης της Εκροής των Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων της ΔΕΥΑΜΒ», προϋπολογισμού 69.353,20€, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%.
-
«Προμήθεια Ορειχάλκινων υλικών Ύδρευσης για 2 έτη» προϋπολογισμού 184.008,56€, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%.