Νέα/Ανακοινώσεις

Οκτώ (8) σημαντικά έργα στο πεδίο της αποκατάστασης και του εκσυγχρονισμού δικτύων ύδρευσης, που επλήγησαν από τις θεομηνίες, παρουσίασε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, Αργύρης Κοπάνας, πλαισιωμένος από δημοτικούς- διοικητικούς συμβούλους και υπηρεσιακά στελέχη της Επιχείρησης.

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω προγραμματισμένων εργασιών στο δίκτυο αύριο Παρασκευή 10/7/2026 θα σημειωθεί διακοπή υδροδότησης στην ευρύτερη περιοχή της ΑΛΛΗΣ ΜΕΡΙΑΣ από τις 08:00 έως τις 14:00.

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω βλάβης που προέκυψε τις πρωινές ώρες σε κετντρικό αγωγό του δικτύου, θα σημειωθεί διακοπή υδροδότησης στην περιοχή των Αλυκών και συγκεκριμένα μεταξύ των οδών Αθηνών, Βάκχου, Δουκλέρογλου και Ηρ. Πολυτεχνείου από τις 8:00 έως τις 11:00.

Σας ενημερώνουμε κατά τις εργασίες συνεργείου οπτικών ινών προκλήθηκε βλάβη σε κεντρικό αγωγό του δικτύου στην περιοχή του Ξηροκάμπου, στην οποία θα σημειωθεί διακοπή υδροδότησης έως τις 11:00. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι λόγω έκτακτης βλάβης στο δίκτυο θα σημειωθεί διακοπή υδροδότησης στην περιοχή «Οινόπνευμα», έως τις 11:00.

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω προγραμματισμένων εργασιών στο δίκτυο αύριο Πέμπτη 2/7/2026 θα σημειωθεί διακοπή υδροδότησης στην ευρύτερη περιοχή της Β ΒΙΠΕ Βόλου, από τις 08:00 έως τις 13:30.

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Παρασκευή 26/6/2026 λόγω προγραμματισμένων εργασιών στο δίκτυο θα σημειωθεί διακοπή υδροδότησης μεταξύ των οδών Παπαφλέσσα έως Αλαμάνας επί της οδού Λαρίσης, από τις 13:30 έως τις 15:30

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω βλάβης σε κεντρικό τροφοδοτικό αγωγό του δικτύου διακόπτεται η υδροδότηση σε τμήμα των ΜΕΛΙΣΣΙΑΤΙΚΩΝ. Η υδροδότηση θα αποκατασταθεί τις πρώτες πρωινές ώρες.